Tudnivalók az első óra előtt

 1. Kezdjük a legfontosabbal, mielőtt eljönnél az első órádra és van tudomásod valamilyen komolyabb betegségedről (gerincsérv, bármilyen eredetű sérv), kérlek konzultáj az orvosoddal vagy egy gyógytornásszal, hogy javasolja-e neked ezt a fajta mozgást.
 2. Ha már biztos vagy benne, hogy jöhetsz jógázni, akkor lehetőséged van nálam egy ingyenes próba órára 🙂 , ahol megnézheted milyen is egy jógaóra.
 3. Bejelentkezni az ÁRAK fül alatt tudsz, illetve ha írsz nekem egy e-mailt.
 4. Érkezz az órák kezdése előtt egy 10-15 perccel, hogy a regisztrációs lapot kit tudd tölteni kényelmesen (csak az első alkalommal kell), illetve, hogy legyen időd átöltözni.
 5. Könnyű, kényelmes hosszú szárú nadrágot/leggingset, egy testhezálló pólót vagy topot hozz magaddal. 
 6. Természetesen óra után van lehetőséged zuhanyozni, ez esetben kérlek hozz magaddal papucsot, törölközőt és tusfürdőt.
 7. A mobilodat kérlek halkítsd le és hagyd az öltözőben.
 8. A teremben minden adott lesz a megfelelő gyakorláshoz (jógamatrac, meditációs párna, takaró, heveder és tégla), viszont ha van saját matracod természetesen használhatod azt is.
 9. Az óra után egy frissítő tea vár.
 10. Az óra előtt 2-3 órával már kérlek ne egyél semmit, könnyebb gyakorolni üres hassal.
 11. Ha lebetegedtél, kérlek ne gyere gyakorolni, ezzel teheted a legtöbbet magadért; előbb pihend ki magad és ha meggyógyultál utána szeretettel várlak ismét.
 12. Ha bejelentkeztél az órára, de mégsem tudsz eljönni, kérlek jelezd felém valamilyen formában (telefon, e-mail) legalább 6 órával az óra előtt.

Tudnivalók az első óra előtt

 • Kezdjük a legfontosabbal, mielőtt eljönnél az első órádra és tudomásod van komolyabb betegségedről (gerincsérv, bármilyen eredetű sérv), kérlek konzultáj az orvosoddal vagy egy gyógytornásszal, hogy javasolja-e neked ezt a fajta mozgást.
 • Ha már biztos vagy benne, hogy jöhetsz jógázni, akkor lehetőséged van nálam egy ingyenes próba órára, ahol megnézheted milyen is egy jógaóra.
 • Bejelentkezni az ÁRAK fül alatt tudsz, illetve ha írsz nekem egy e-mailt.
 • Érkezz az órák kezdése előtt egy 10-15 perccel, hogy a regisztrációs lapot kit tudd tölteni kényelmesen (csak az első alkalommal kell), illetve, hogy legyen időd átöltözni.
 • Könnyű, kényelmes hosszú szárú nadrágot/leggingset, egy testhezálló pólót vagy topot hozz magaddal. 
 • Természetesen óra után van lehetőséged zuhanyozni, ez esetben kérlek hozz magaddal papucsot, törölközőt és tusfürdőt.
 • A mobilodat kérlek halkítsd le és hagyd az öltözőben.
 • A teremben minden adott lesz a megfelelő gyakorláshoz (jógamatrac, meditációs párna, takaró, heveder és tégla), viszont ha van saját matracod természetesen használhatod azt is.
 • Az óra után egy frissítő tea vár.
 • Az óra előtt 2-3 órával már kérlek ne egyél semmit, könnyebb gyakorolni üres hassal.
 • Ha lebetegedtél, kérlek ne gyere gyakorolni, ezzel teheted a legtöbbet magadért; előbb pihend ki magad és ha meggyógyultál utána szeretettel várlak ismét.
 • Ha bejelentkeztél az órára, de mégsem tudsz eljönni, kérlek jelezd felém valamilyen formában (telefon, e-mail) legalább 6 órával az óra előtt.